PIZZA CASA NOSTRA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1066 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Casa Nostra. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 1:16 Altijd super tevreden bij deze tent! Zelfs als ik op werk ben andere locatie is de bezorging snel en het eten lekker!
23 nov 2022 om 20:54 Pizza was lekker, maar koud. Wel snel bezorgd
20 nov 2022 om 19:02 Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd!
13 nov 2022 om 20:23 Altijd goed!
12 nov 2022 om 20:15 Lekker pizza’s. Goede bodem en rijk gevulde toppings. Binnen de gevraagde tijd bezorgd.
1 nov 2022 om 23:08 Heerlijke pizza, dunnen bodem.
22 okt 2022 om 20:02 We hadden de verkeerde pizza en hij lag op een hoop
21 okt 2022 om 19:54 Knoflooksaus zijn ze vergeten ondanks opmerkingen. Ik heb duidelijk aangegeven niet vergeten. Heb er ook nog voor betaald. Pizza was koud.
19 okt 2022 om 21:09 Pizza was very good, nice taste and hot
11 okt 2022 om 22:54 I will not order again, this was not a good pizza.
2 okt 2022 om 19:53 Goed op tijd en heerlijke pizza’s !
26 sep 2022 om 12:56 Biefstuk besteld , was heerlijk. Hij kwam binnen in een bak met saus dus bleef goed heet, patat was prima en sallade ook